Selecteer een pagina

Geen koers, maar wel kermis in Hank!

In het tweede weekend van september is het weer tijd voor kermis in Hank. Helaas géén 69e Ronde van Hank vanwege de werkzaamheden in de Kerkstraat, maar gelukkig kunnen we de kermis wel door laten gaan. Jong en oud kan weer vijf dagen genieten!

69e Ronde van Hank gaat niet door

Op zondag 11 september was het de bedoeling om voor de 69e maal de wielerronde van Hank te laten verrijden. Echter door de werkzaamheden in de Kerkstraat moesten we als wielercomité op zoek naar een veilige andere ronde. Echter door de werkzaamheden werd het een te lastige puzzel om een goed parcours te vinden die aan al onze eisen voldeed. Voor het eerst sinds 1954 dus geen koers in Hank. Dat vinden we ontzettend jammer. In 2023 zijn we zeker weer terug met een mooi wielerprogramma.

Kermis

De kermis gaat gelukkig wél door en dat is goed nieuws voor de kinderen uit Hank en omgeving. De kermis zal worden gehouden van vrijdagavond 9 september tot en met dinsdag 13 september. Geen kermis dit keer met looproutes vanwege de coronamaatregelen, maar gewoon ouderwets kunt u van attractie naar attractie lopen zoals u zelf wilt. De botsauto’s, American Whipp, de schiettent en een aantal andere attracties brengen weer gezelligheid voor jong en oud.

Opening kermis

Vrijdagavond 9 september om 18.30 uur wordt de kermis geopend. We doen dat met medewerking van Jumbo Hank. Alle aanwezige kinderen maken namelijk kans op mooie prijzen. Stichting Ronde van Hank en de kermisexploitanten zorgen ook nog voor een leuke attentie. We zien u graag vanaf vrijdagavond bij de kermis van Hank!

Verdere informatie is terug te vinden op www.rondevanhank.nl of via info@rondevanhank.nl.

Bestuur St. Ronde van Hank