voor recreanten

kampioenschappen

land van heusden en altena

Zondag 12 september om 11.45 uur gaat er in Hank wederom gestreden worden om het “Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena“. Wie wordt de opvolger van Cas Graafmans?

Heb je zin om je te meten met andere wielrenners op een afgesloten wielerparcours? Doe dan mee! Ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena zijn van harte welkom!

Deze wedstrijd over 40 kilometer is voor wielrenners met een Sportklasselicentie of een Startlicentie. Heb je nog geen Startlicentie, dan kun je deze door in te schrijven gelijk aanschaffen. Dat kan via https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/2767

Lukt het inschrijven via de website niet? Mail dan naar info@rondevanhank.nl

De wedstrijd wordt verreden onder auspiciën van de KNWU (categorie Sportklasse / Startlicentie). De deelnemers zijn dan ook tijdens het evenement verzekerd via de nationale wielerbond.

Klik hier voor meer informatie over de startlicentie, de voordelen en de kosten.

Deelname kost 6 of 7 euro, afhankelijk van je licentie. Betaal gepast! We rijden dit jaar met transponders. Heb je deze niet? Kom dan op tijd om er eentje te huren. Lever deze na afloop ook weer in. Dat scheelt je een hoop geld.

Meld je tijdig in de permanence. Hier kun je je rugnummer afhalen en eventueel je transponder ophalen.

De permanence is te vinden op in Gymzaal Campus Hank, Pastoor Lipsplantsoen 4. Start en finish is dit jaar wederom naast de permanence in de Steurstraat.

Het dragen van een valhelm is verplicht.

Lees ook goed onze coronamaatregelen! Deze vind je hier:

Wim Hofstede pakt de titel

Wim Hofstede pakt de titel

Een mooie opkomst van meer dan 50 deelnemers bij het Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena. Wim Hofstede toonde zich de sterkste. Zo’n vijftig mannen gingen de strijd met elkaar aan om deze unieke titel te bemachtigen. Een mooie opkomst! Het niveau bij de deze...