Selecteer een pagina

September is in Hank de maand van de traditionele kermis en wielerronde. De kermis zal plaatsvinden van vrijdagavond 9 september tot en met dinsdag 13 september. De 63e Ronde van  Hank zal op zondag 11 september worden verreden.

Kermis
Jaarlijks proberen we als wielercomité Ronde van Hank samen met de kermisexploitanten weer voor een leuke kermis te zorgen. Op vrijdagavond 9 september zullen we de kermis weer openen met een swingende act voor alle kinderen! Tevens zorgen we deze avond voor een leuke verrassing! De andere dagen staan garant voor kermisfeest voor jong en oud met oude bekende en ook weer een aantal nieuwe attracties. Tevens willen we zaterdagmiddag 10 september op het kermisterrein een leuke activiteit voor de jongere kermisbezoekers organiseren.

Nieuwelingen in de bocht Ronde van Hank 2015

63e Ronde van Hank
De Ronde van Hank beleefd dit jaar op 11 september zijn 63e uitgave. Vele sterke namen staan inmiddels op onze erelijst. Dit jaar zullen de Nieuwelingen, Recreanten en de Elite/Beloften de kans krijgen om zich aan de lijst van winnaars toe te voegen. Uiteraard is er ook weer een Rabo Dikke Banden Race!
De Recreanten (wielrenners zonder licentie bij de KNWU) gaan strijden om het Kampioenschap van het Land van Heusden en Altena.