Selecteer een pagina

Van vrijdag 11 september tot en met dinsdag 15 september aanstaande is het weer tijd voor de gezellige kermis van Hank. Ook worden er op zondag 13 september weer de traditionele wielerkoersen verreden. Volop actie dus in de straten van Hank!

Kermis

Op vrijdagavond 11 september zal de kermis worden geopend. Om 18.30 uur zullen er in samenwerking met Jumbo Hank ballonnen worden opgelaten door de aanwezige kinderen en zal de Hankse kermis geopend zijn. Voor de aanwezige kinderen is er een leuke verrassing. Tevens zal er onder leiding van “Yep for kidz!” een leuke “kidsswing” danceact zijn!

Kermis en Ronde van Hank kl

Programma zondag 13 september

Op zondag 13 september wordt vanaf 11.45 uur de 62e editie van de Wielerronde van Hank verreden met wederom wedstrijden voor Nieuwelingen, Junioren en Elite/Beloften. Daarnaast nog een koppeltijdrit van drie teams met groot Nederlands wielertalent aan het vertrek. Zij strijden om de GP Kurenpolder Hank. De wielerdag zal rond 18.00 uur afgelopen zijn. Alle informatie over de wielerkoersen is te vinden op deze website.

Elite Beloften in 2014
Foto: Marc Bouwens (Hankenaar.nl)

Rabobank Dikke Banden Race

Op zondag 13 september om 14.45 uur staat er bovendien een zeer spannende Rabobank Dikke Banden Race op het programma. Alle kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit Hank en wijde omgeving mogen hieraan meedoen op de gewone schoolfiets of mountainbike. Voor meer informatie over de Rabo Dikke Banden Race en de gratis inschrijving kunt u terecht bij Ronald Krijnen, Kloosterhof 13 te Hank of via e-mail info@rondevanhank.nl. Op de dag zelf kan er ook nog ingeschreven worden.

Wielercomité Ronde van Hank