Selecteer een pagina

Zondag 9 september zullen de wielrenners op hun hardst door de straten van Hank scheuren! De recreanten trappen om 11.45 uur af en zullen strijden om de titel van “Open kampioen Land van Heusden en Altena”. We verwachten weer een mooi peloton met mannen en vrouwen die graag eens een echte wielerkoers willen rijden. Aanmelden kan op de dag zelf of via info@rondevanhank.nl. Daarna om 13.00 uur zijn de nieuwelingen aan de beurt.  Talenten om in de gaten te houden zijn Roan Konings, Moreno Tak, Robin van Oorschot en Luuk Spijker uit Sleeuwijk.


De nieuwelingen van WV De Jonge Renner zijn er weer bij in Hank!

Vanaf 14.15 uur gaan de Elite/Beloften/Amateurs en Professionals B hun eerste “heat” rijden en om 16.15u de tweede heat. Vanwege 65 jaar Ronde van Hank gaan deze mannen twee keer 65 minuten koersen. Via de eindklassering en de tussensprints in de heats kunnen ze punten verdienen. Degene die na twee heats de meest punten heeft, wint de 65e Ronde van Hank! Als tegenprestatie voor de renners bieden we een mega-prijzenpot!

Wegafsluiting

Helaas heeft Rijkswaterstaat dit jaar werkzaamheden gepland aan de A27 (de brug bij Gorinchem). Dat is lastig voor onze deelnemers en bezoekers. Hank is echter prima te bereiken. Vertrek alleen iets eerder van huis! Alle info staat onder DEZE pagina.

David en Erik Dekker

Aan de start bij de Elite/Beloften/Amateurs staat Johim Ariesen, winnaar in 2016. Maar heel leuk te vermelden is de komst van David en Erik Dekker. David is een groot wielertalent en zijn vader Erik is bekend van zijn vier gewonnen Tourritten en klassiekers als de Amstel Gold Race, Parijs-Tours en San Sebastian. Bovendien won hij de Wereldbeker in 2001. We zijn benieuwd of hij nu als amateur de bloemen kan pakken met zijn zoon en die andere jonge honden als tegenstanders.

Dikke Banden Race

Om 15.30 uur rijden de kinderen van 6 tot en met 12 jaar een superspannende Dikke Banden Race. Hiervoor kunnen kinderen uit Hank en omgeving zich aanmelden. Dit kan via e-mail: info@rondevanhank.nl. Op de wedstrijddag aanmelden kan ook, maar het liefst vooraf! Voor de beste jongens en de beste meisjes zijn er prachtige bekers, maar voor iedere deelnemer zijn er leuk prijzen, o.a. geschonken door Profile van Oord en er zijn kaartjes voor de kermis.

Het zonnetje gaat schijnen! Het belooft weer een sportief en gezellige zondag koers en kermis te worden !