informatie

Koers 2021

de ronde van hank gaat door

Programma

68e Ronde van Hank zondag 12 september 2021

  • 11.45 uur: Sportklasse / Startlicentie (M). Deze recreanten strijden 32 rondes (ca. 40 km) om het “Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena”. Klik hier voor meer informatie over deze wedstrijd.
  • 13.00 uur: Nieuwelingen (M), 32 rondes, 40 km.
  • 14.15 uur: Belofte, Elite, Professional-B en Amateurs (M), 64 rondes, 80 km.
  • 16.15 uur: Junioren (M), 48 rondes, 60 km.

 

Permanence

Gymzaal Campus Hank, Pastoor Lipsplantsoen 4 (via schoolplein te bereiken). Deze locatie is te vinden tegenover de nieuwe start/finish-locatie in de Steurstraat. Hier is ook toiletruimte voor de deelnemers. Douchen hier niet toegestaan!

Was en kleedgelegenheid

Was- en kleedgelegenheid is te vinden op Sportpark De Schiethoek, Kurenpolderweg 15, Hank.

Parkeren

Deelnemers kunnen net als voorgaande jaren een parkeerplaats zoeken in de omringende straten. Zorg ervoor dat je auto de weg voor de hulpdiensten niet blokkeert. 

Dit jaar hebben we vanwege het grote aantal deelnemers gezorgd voor extra parkeerplaatsen. Deze liggen op 750 meter van het parcours bij wegrestaurant Napoleon aan de Keizer Napoleonweg. Klik hier voor meer informatie. 

 

Parcours

Het parcours van de wielerronde van Hank staat, zolang deze al bestaat, bekend als zwaar en selectief. Sinds 2016 hebben we gekozen voor een nieuw parcours. Een leuke, aantrekkelijke ronde met een lengte van 1270 meter. De start en finish is sinds 2020 (vanwege de coronamaatregelen) anders. Start is in de Steurstraat, bocht naar links om het grasveld naar Pastoor Lipsplantsoen, die gaat over in de Kerkstraat. Linksaf bij Jumbo Hank (ook Kerkstraat), linksaf Warmondplein, linksaf Zalmstraat en dan rechtaf naar de Finish in de Steurstraat.

De start- en finishlijn ligt ter hoogte van de T-splitsing Steurstraat en Henri Dunantstraat naast OBS De Wilgenhoek.