Ronde van Hank

wielrennen

Info 2018

Programma 65e Ronde van Hank zondag 9 september 2018

11.45u: Recreanten “Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena” 40 km
13.00u: Nieuwelingen 40 km
14.15u: HEAT 1: Elite/Beloften/Professionals-B/Amateurs 65 minuten
15.30u: Decathlon Dikke Banden Race (kinderen van 6 t/m 12 jaar)
16.15u: HEAT 2: Elite/Beloften/Professionals-B/Amateurs 65 minuten
17.30u: Huldiging eindwinnaar 65e Ronde van Hank

RENNERS LET OP!

Volop premies en een leidersprijs bij de Nieuwelingen!

Ook bij de Recreanten/Funklasse premies!

Elite/Beloften/Professionals-B/Amateurs

NIEUWE OPZET!

We gaan twee koersen van 65 minuten verrijden, want we bestaan 65 jaar! Er is per koers een prijzenschema van 30 eindprijzen (schema F). Daarnaast per koers een leidersprijs, een drie ronden klassement en veel premies! Per heat 3 sprints voor extra punten in het eindklassement (10 eindprijzen). De winnaar van het eindklassement wint de 65e Ronde van Hank! Een totaal van € 3.000,- prijzengeld is er te verdienen dit jaar!
De eerste twintig renners in het eindklassement krijgen punten voor het BnDeStem-klassement.

Let op deelnemers:  wel twee keer inschrijven via de site van de KNWU! Om in aanmerking te komen voor de prijzen, dien je in beide heats van start te gaan en uit te rijden, tenzij je door de jury uit koers wordt genomen.

Eindklassement over 2 heats: 1. € 100,- 2. € 80,- 3. € 70,- 4. € 60,- 5. € 50,- 6. € 50,- 7. € 40,- 8. € 30,- 9. € 20,- 10. € 20,-.

Wij denken dat het heel leuk gaat worden! Behoefte aan meer informatie? Mail naar info@rondevanHank.nl.

Parcours

Het parcours van de wielerronde van Hank staat, zolang deze al bestaat, bekend als zwaar en selectief. Sinds 2016 hebben we gekozen voor een nieuw parcours. Een leuke, aantrekkelijke ronde met een lengte van 1270 meter. De finish is terug in de Kerkstraat. Zodoende is een oude traditie in ere hersteld!

De start- en finishlijn ligt ter hoogte van de T-splitsing Julianastraat en Kerkstraat.

Permanence

Dorpshuis t’ Uivernest – Kerkstraat 9 te Hank. Deze locatie is te vinden vlakbij het parcours op het kermisterrein.

Was en kleedgelegenheid

Was- en kleedgelegenheid is te vinden op Sportpark De Schiethoek, Kurenpolderweg 15, Hank.

Reisadvies zondag 9 september 2018

Graag attendeer ik je op wegwerkzaamheden die Rijkswaterstaat helaas heeft gepland tijdens de 65e Ronde van Hank. Deelnemers die vanaf het zuiden (oa West-Brabant) richting Hank reizen: de A27 is gedeeltelijk afgesloten, rij dus iets eerder weg en dan ben je niet te laat!

Vrijdag 7 september 21:00 uur tot en met maandag 10 september 05:00 uur is de A27 tussen Hooipolder en Gorinchem afgesloten in NOORDELIJKE richting a.g.v. werkzaamheden bij de brug van Gorinchem. De A27 richting het zuiden is gewoon open!

DEELNEMERS TEN ZUIDEN VAN HANK:

Goed nieuws! Tijdens de hierboven genoemde afsluiting is de A27 tussen Dombosch (toerit Geertruidenberg) en de Tol (afrit Werkendam) gewoon open voor lokaal verkeer.
Tip: Kom je vanuit het zuiden, neem bij knooppunt Hooipolder de afslag naar Raamsdonksveer. Navigeer vervolgens door Raamsdonksveer naar de oprit van de A27 bij Dombosch (Keizersveer, Raamsdonksveer). Dat is onderaan de Keizersveerse brug. Daar kunnen jullie de A27 op en aan de overzijde van de brug meteen de afslag 21 Hank/Dussen nemen. Vervolgens is alles zoals het altijd is. Onderaan de afslag links naar Hank richting de kerktoren. Dan valt het omrijden mee, maar vertrek gewoon iets eerder. Per fiets is de brug overigens ook gewoon open!
Ga je toch omrijden vanuit het zuiden, neem bij Hooipolder de A59 richting Waalwijk, neem afslag 42 Heusden. Rij vervolgens via de N267 en de N283 richting Hank.

DEELNEMERS UIT DE REGIO ROTTERDAM/DEN HAAG:

Deelnemers uit de regio Rotterdam en Den Haag kunnen het beste op de heenweg na Rotterdam via de A15 reizen richting Gorinchem. Bij knooppunt Gorinchem de A27 volgen naar het zuiden richting Hank. Reden van deze route is dat er op de A16 ook werkzaamheden zijn tussen Klaverpolder en Zonzeel. Terugweg in de richting Rotterdam/Den Haag kun je het beste via de A27 richting Breda, bij Hooipolder A59 en bij Zonzeel via de A16 reizen.

DEELNEMERS TEN NOORDEN VAN HANK/ GORINCHEM:

Naar Hank toe kan de vertrouwde kortste route gevolgd worden via de A27. Na afloop terug richting het noorden (richting Utrecht en verder) is dus de brug bij Gorinchem afgesloten. Je kunt dan het beste kiezen om bij Hank de A27 op te gaan, afslag 22 Almkerk/Nieuwendijk te nemen, rechtsaf te gaan en via de N322 richting Zaltbommel te rijden en daar vervolgens de A2 op richting het noorden nemen. Andere mogelijkheid is de A27 naar het zuiden richting Breda te kiezen, bij Hooipolder de A59 en vervolgens bij Zonzeel de A16 richting Rotterdam nemen en zo verder richting het noorden.

Alle informatie over de werkzaamheden staan op https://www.vananaarbeter.nl/.

Hank is dus gewoon te bereiken! Toch nog vragen? Dan hoor ik ze graag, anders tot ziens volgende week zondag 9 september in de Kerkstraat te Hank voor de 65e Ronde van Hank. Permenance is in dorpshuis ’t Uivernest (zelfde locatie als vorig jaar).

Meer info: info@rondevanhank.nl

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.